Waarvoor kan u bij ons terecht?

Labo – digitaal kleurlab

Labo – digitaal kleurlab

FOTO EDDY kan dankzij haar eigen digitaal minilab de meeste opdrachten onmiddellijk afwerken. Ons kwalitatief hoogstaand minilab maakt chemische foto’s met een kwaliteit van 350 dpi. Momenteel de hoogste in zijn soort. Foto’s van 9x13 cm tot 30x45 cm werken wij af terwijl u wacht. En deze supersnelle service is niet merkbaar in onze prijs.
Tevens kunnen grotere foto’s tot  100x150 cm ook dezelfde dag afgewerkt worden. Voor minder courante opdrachten  zoals foto's van dia, foto’s van oude negatieven, zwart-wit negatieven werken wij samen met het  SPECTOR –LABO.

Een eigen canvas service

Een eigen canvas service

Wij maken uw foto’s op doek tot  formaat 100x150 cm .
Onze canvassen worden gevormd door losse houten latten van 4 cm dik  met een speciaal spanveer systeem. Speciale formaten , vb.  40x150 cm zijn dan ook mogelijk.
En dit allemaal dezelfde dag klaar.Wat doen we nog

Dia's digitaliseren

Dia's digitaliseren

U brengt uw collectie dia’s binnen en wij zetten ze voor u op een CD of DVD met eventueel muziek
100 dia’s voor 30 euro

 

Oude videobeelden

Oude videobeelden

VHS – VHS compact – digitaal 8 - Hi8 - 8mm
ook nog Betamax cassette
Wij digitaliseren deze cassette voor u.
1 cassette per DVD  aan 10 euro

 

Creative photo's

Creative photo's

Foto Eddy verwerkt uw digitale bestanden in kleine (stoefboekjes) tot grote (dubbele A4) fotoalbums. Voor een kleine demonstratie kan u steeds terecht in de winkel.
De “doe het zelvers” kunnen hier de software downloaden

Geen "doe het zelver"?  Bezorg ons uw foto’s in volgorde op een USB-stick en wij maken voor u deze fotoalbum in ons eigen labo.

Fotocadeau's / Fotofun

Fotocadeau's / Fotofun

Uw leukste foto overal bij de hand… dat is FUN
FOTOFUN is een groepsnaam voor leuke gadgets waar u een foto op kan laten drukken. De keuze is enorm. Via de site van SPECTOR vindt u een zeer ruim assortiment. De meest courante artikelen maakt FOTO EDDY in eigen huis. T-shirts, tassen, mokken, muismatten, onderleggers, puzzels…. Op aanvraag , dezelfde dag nog klaar. Wij vertrekken van een digitaal bestand of mits een kleine meerprijs ook van een niet digitale foto. Wij kunnen hier ook tekst bij plaatsen. Vraag inlichtingen in de winkel.

 

Spector

Spector

Ondanks ons eigen digitaal kleurlabo, doet FOTO EDDY soms beroep op het grootste labo van België. SPECTOR verzorgt al uw speciale vragen wat betreft fotoafwerking, van fotoboeken tot fotofun. U kan steeds terecht op de website van SPECTOR.
Indien u rechtstreeks een bestelling maakt, kies dan bij het adres van leveren via de postcode 2600 FOTO EDDY.
Ontwikkeling van analoge filmpjes kan u alleen via de winkel doorgeven. Ophaling op dinsdag, levering op vrijdag.